dimecres, de gener 02, 2008

Plenari de 25 d’octubre de 2007

Precs i preguntes de l’oposició

Regidor del PP, Alberto del Hierro:

-“Sr. Banyeres. El pasado día 17 tuvimos acceso a una documentación que nos facilitaron desde el Departamento de Personal, sobre los cargos de confianza. No voy a dar los cargos ni los nombres por respeto, pero simplemente le recuerdo una cosa. Al menos había tres expedientes los cuales no contenían aquellas exigencias del decreto que usted firmó en el mes de julio referente a una serie de titulaciones que tenían que acreditar los que ahora ocupan ese cargo. Yo simplemente le pido si antes del próximo pleno sería posible de que esto se subsanase, porque hay algunos que exigen una titulación concreta y en el expediente no consta”. 


Banyeres, el alcalde, responde con un “miraremos” y un “no se”. Espléndidos conocimientos y gran atención hacia aquello que firma.


Pere Granados, de FUPS, fa el següent prec:

-“Aquest és el segon ple que es fa en horari laboral i ens trobem que hi ha alguns funcionaris que assisteixen en hores de treball. En concret n’hi ha un que és fixe, que és el Sr. Arós. Jo el què li demanaria és que si ell pot assistir al plenari, doncs que això es faci extensiu a tots els funcionaris i treballadors de la casa, perquè també tinguin el mateix dret a assistir-hi”.


L’alcalde, amb la seu acostumat do de paraula diu:

-“Com vostè sap, vostès ja van posar un sistema i a l’hora de fer el conveni es considera si és convenient o es pot modificar o es millora que hi havia una certa elasticitat perquè si una persona en un moment donat doncs, volia disposar tant a l’entrada com a la sortida d’un temps, ho recuperava per l’altre costat, no li càpiga dubte que aquest senyor és conscient del què ell ha de fer”.


Sr. Granados:

-“El prec és que ho faci extensiu a tots els treballadors”.


Sr. Alcalde:

-“Però, això és voluntari, vull dir si hi ha algú que ha de venir i després pel que sigui ell considera que ho vol recuperar en un altre moment, no hi ha problema. Molt bé. A més, el ple és de coneixement públic”.


Sr. Granados:

-“Sí, però es que és en horari laboral i simplement voldria que ho fes extensiu i que es doni a conèixer a tot el personal de la casa”.


Banyeres parece querer decir que todos los funcionarios pueden asistir a los plenarios, y que si luego “consideran” que han de recuperar el tiempo de su  asistencia..., pues que lo hagan. La pregunta es: ¿y si consideran que no? 

¿Se imaginan Ustedes a todos los  funcionarios asistiendo en horario laboral a  las sesiones plenarias? El Ayuntamiento quedaría paralizado.   

No pretenda engañarnos Sr. Banyeres. Al Sr. Arós le han dado carta blanca  porque  pertenece al grupo político de Otal. Fue el representante legal de RDS ante la Junta electoral  de zona, y su esposa iba de número  3 en la lista.