divendres, de març 07, 2008

Banyeres vol denunciar aquesta publicació

Davant el propòsit de l’alcalde de Salou, Antoni Banyeres, de denunciar aquesta publicació que editen els grups municipals de l’Oposició, FUPS i PP; volem manifestar el següent:

1.- Ens alegrem que l’alcalde hagi optat per denunciar el Butlletí de l’Oposició als Jutjats, ja que d’aquesta forma haurà de donar compte finalment si el que denuncia i publica aquesta publicació és veritat o no, ja que esperem que respongui a preguntes importants que es fa el ciutadà:

- Va formar part de la banda de Pedro Baret en una estafa multimilionària, i per la qual cosa va ser detingut, jutjat i empresonat?
- Va ser detingut i jutjat per haver participat en un atracament a ma armada a una joieria de l’Hospitalet de Llobregat?
- És veritat, doncs, que Banyeres va cometre, al menys, un delicte per estafa, i va estar relacionat amb un atracament a una joieria?

2.- Si el Sr. Banyeres considera que “Salou Més Positiu” mereix ser denunciat per publicar la veritat del seu passat tot basant-se i reproduint fidelment les informacions aparegudes a El País, La Vanguardia, l’Interviu, i la cadena COPE; pot ser també hauria de considerar de cursar les corresponents denuncies contra aquests altres mitjans, ja que a la fi i al cap són les fonts d’informació de la nostra publicació.

3.- Entenem que es tracta, doncs, d’un nou i lamentable episodi antidemocràtic de voler callar la veu a l’Oposició Municipal, intentant criminalitzar el seu òrgan d’expressió i d’informació tot atemptant, conseqüentment, contra el dret i la llibertat d’expressió i de manifestació