divendres, de març 07, 2008

L’Oposició no assisteix a la inauguració de la Residència per a la gent gran

Amb motiu de protesta pel “cinisme” i la “hipocresia” de l’alcalde Banyeres
Els grups municipals de l’Oposició, FUPS i PP, van declinar la invitació a assistir a l’acte d’inauguració de la Residència sociosanitaria i centre de Dia per a la gent gran, amb motiu de protesta.

Els grups de l’Oposició van considar una “desvergonya”, una “indecència política”, i d’un comportament “cínic”, que l’alcalde de Salou, Antoni Banyeres, “inauguri ara allò que durant mesos va posar sota sospita denunciant presumptes irregularitats en la seva concessió”.
Recordem que l’actual alcalde, quan estava a l’Oposició, va denunciar en diverses ocasions la construcció de la Residència i els pisos tutelats complementaris, acusant a l’anterior govern de cometre certes irregularitats.
Per aquest motiu l’Oposició municipal no va assistir a l’acte, “amb motiu de protesta contra un actitud de falsetat, d’hipocresia i de joc brut emprada per l’alcalde Banyeres, amb la única finalitat de desgastar l’anterior govern sense cap fonament, i mostrant una incoherència política lamentable”. Afegien que “no volem compartir ni ser partícips d’una inauguració amb aquelles persones que van acusar falsament amb mentides només per obstruir la feina i els projectes dels altres”.
Els partits PSC, CIU i RDS que van posar sota sospita la concessió i l’explotació de la Residència, especialment important per millorar els serveis i la qualitat de vida de la gent gran, son ara els que “tallen la cinta”.
Perquè Banyeres no denuncia les suposades irregularitats?
Els grups de l’Oposició ja van mostrar la seva estranyesa davant la passivitat de l’alcalde, Antoni Banyeres. Es pregunten perquè no ha actuat ni ha ordenat cap mesura correctora si és que té fundades sospites que es van cometre irregularitats. Fet que, o el converteix en autor de falses acusacions quan estava a l’Oposició, o el converteix en encobridor.